За нас

Aktiven-zhivot.com е издател на новини и информация на няколко платформи, който включва aktiven-zhivot.com и годишни версии на печатни и електронни книги на авторитетните му класации на най-добрите колежи, най-добрите училища и най-добрите болници. През 2012 г. aktiven-zhivot.com стартира конференция с акцент върху важни национални разговори и решения в STEM Education and Healthcare of Tomorrow.

Aktiven-zhivot.com Най-добри значки

Заедно, aktiven-zhivot.com спечели репутацията на водещ доставчик на услуги и новини, които подобряват качеството на живот на читателите, като се фокусират върху здравето, личните финанси, образованието, пътуванията, колите, новини и мнение. Активен- житлош подпис франчайзи включват марка на журналистиката и „Най-добър“ серия от потребителски ръководства, които включват класацията на колежи, завършилите училища, гимназии, болници, старчески домове, взаимни фондове, здравни планове, диети и др.

Дългогодишен здравен редактор, писател и репортер, Александър редактира ревматоиден артрит, болка и съдържание на хронични заболявания. Бивш редактор за мобилния уебсайт на служителите на American Express, както и в списания като „More“ и „More“ на Марта Стюарт, той покрива уелнес, хранене, управление на стреса и фитнес в допълнение към интегративната медицина, управлението на болестите и здравните проблеми на жените.

През последните 15 години Александър е допринесъл със съдържание за здравето на сайтове като Consumer Reports.org, Детайли, Д-р Оз Добрият живот, Мъжкият здраве, Самоуправление и Тегловните наблюдатели.

Сара е редактор, допринасящ за aktiven-zhivot.com. Тя пише и редактира разкази за сън, нарушения на съня, фитнес и други уелнес теми. Тя е вдъхновена всеки ден от нови изследвания в областта на здравето и науката, които ни помагат да водим по-здравословен, по-щастлив живот.

Преди това Сара работи като репортер в HuffPost и като редактор в Oncology Times. Тя е писала и за здравето, науката и уелнес за NBC News, Prevention, Health Magazine, Real Simple и Men’s Fitness.

Сара притежава бакалавърска степен.