Как по-добре Erogen X да правят секс ?

Rate this post

Как по-добре Erogen X да правят сексЗа мъжете е трудно да се идентифицира тази нужда. И за жените е трудно да одобрява такъв вид привързаност. Фактори, често подсъзнателно, 3: На първо място, дами имат свои собствени ограничения за това, как те трябва да бъдат мъже.

Ако той не иска да правят

любов, те се притесняват, че вие, разбира се, няма да е Erogen X достатъчно. От друга страна, мъж, който иска да бъде устойчив, да получите всички в центъра на вниманието, предизвиква усещания, свързани с бебето, а не с човек. Не знам колко от моите клиенти твърдят: „това прилича, има 3 деца в дома си. Нашите деца, както и моята съпруга“.

Жените искат човек

но те се страхуват още едно дете. На трето място, жените се притесняват от мъже, които не чувстват, да бъде смел. Те осъзнават, че момчетата са много по-жестока, отколкото мъжете, което наистина се чувства слаб, без сила.

 • Всъщност често имат опит мъжете, които позволяват на себе си да се види и също така уязвими, само за да открие, че в крайна сметка се справили с закалом.
 • Момчета Съединените Щати трябва да намери смелост да признае, че повече от всичко, което ние искаме, е Безопасен дом, охраняем пространство, без конкуренти, в които нашите жени да се грижи за нас.
 • Имаме толкова много желание, страх да се съобразил отлично. Ако ние признаваме, че това е нашата тайна мечта, ние все още е „истински мъже“?
 • За това трябва много знания, за да разбере, че се плаща за това, за да бъде склонен колко тайни може да бъде нещо, по-мъжествен, отколкото човек може да направи.
 • Що се отнася до жените, им е трудно да се спечели инсталация, както и да одобрява, без осъждане, мъжете, които откриват в себе си смелост уязвимост, дори и непредвидени.

Трябва да се обичаме

Eдин друг така добре, както и чудесна самоувереност, която сама по себе си одобрение, за да бъде сигурно убежище. Необходимо е също така да има сила да защити себе си, когато обидно, се чувстват уязвими, се изразява в тревожност, гняв или депресия.

Това не е лесно за мъжете и жените да вземат тези опасности, обаче стимул-това е животът на любовта, както и обич, много по-дълбоко и по-дълбоко.

Загриженост всички ние сме се питали поне веднъж в живота си, като информира, ако това е секс или любов с него? Смята се, че начина на живот на секс наистина е различен за мъжете и жените, като правило, влиза в 2 различни посоки, без да го признава.

В началото на връзката, всяка жена се надява, че тези минути пращене привързаност ще се превърне в безумна любов господ. Мъж смята …, че знае, в което вярва! Но истината е, че в днешно време е много лесно да се справят с фенове, дори ако той е сам, напълно свободен като вятъра. Ненужни преформулира идеята, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, нали?

Затова той се появява

Cамо идеален за цел да събира за един малък списък от доказателства, за да разберете, ако вашият партньор-това е истинска любов или просто секс. Съобщения на топло в 3-рано сутрин и секс-sms, телефонно обаждане в център на вечер, огън и сяра под чаршафите.

Но след това какво? Когато минутна страст, унижение в обсъждането на барахлишко. Как е възможно да имат силна връзка сексуално с някой, с когото вие дори не можете да обсъдят някой?

Как се е случило в Рийд, автор на сайта, посветен на Bolde отношения, „сексът е страхотна, но завърших това, което аз не можех да чакам да се махна“.

Ужасен, ужасен знак

Ако се поръсва дискусия с новия огън, и да влизат в своя профил, предполага, че извън легла, няма нищо, дори повече. Лесна, директна и остра, но е вярно. „Както и никога не пренебрегвайте този фактор“ – казва Рийд.

 • Аз съм бил много окуражен от факта, че моето партньорство е историята на завертелась любов, както е описано в приказките.
 • Но вместо това аз живеех с проблем, уловен в снимка, че имам на запис, но по никакъв начин не отговаря на реалността!“ създава Рийд.
 • Секс, когато той е толкова красив като разочарование, обикновено могат да компенсират всичко останало и ще ни позволи да живеят желание.
 • Вече, Обаче, ние се събуди.

Всяка връзка преминават през различни етапи в собствената си скорост. Когато сте включили един от тези етапи, връзката не може да се развива и да се премести към следващия.

Ако след няколко месеца и месеца, като още в сценарий „всичко е красиво, всичко е светло, нещо като „меден месец“ някога“, да се внимава, тъй като това означава, че връзката не са достигнали интимна сцена, и общия контраст, жизнено важни моменти, които определят дългосрочна любов – само няколко нощи неистов секс.

Чувството, че след няколко

партньорство, но усещането освободи в същото време е много вредно, и това никога не води до нещо отлично. „Когато наистина Erogen X смятате, че Sensation-това е ясен сигнал, че никой до теб това е просто секс и не е любов“.

Традиционният израз за определяне на любовта, за да пеперуди в стомаха – това може да окаже отрицателно на зачеването, когато това чувство на нервност, никога не изчезва.

 • Когато любовта е голяма, всичко останало ще бъде смазана, размазани, неясни.
 • Тъй като всичко, което изглежда прекрасно, когато там плътен секс-химия.
 • Но след това, ако това се намалява и в ръцете той все още нищо не обширни емоции
 • Tова е момент, за да се справят с истината: това е просто секс без любов.

„Не ми пука за моя бивш съпруг, но бих искала да видя какво още беше там. Проблемът е в това, че си на постоянно в спалнята имам в капан. Не можех да се откажа от тези нощи секс, страстен, и ако от кърпи, както и пост е вакантен.

Страхувах се да го оставя

Cлед като разбиране за това, как и сексуалното желание на човек е много трудно, и тогава аз си помислих: а също така, ако не можете да намерите още повече сексуален компаньон, тъй като той?“. Когато дойдете на това ниво, като съобщава авторът на, в момента имате отговор.

 • че опит, обикновено са кратки записи, направени за секс,
 • също и малко още, за да изпитват негативни чувства,
 • като например липсата на увереност в себе си,
 • също и емоционална нестабилност.

Нещо не е наред с мен?

Аз не имат право на истинско партньорство?“. Когато тези мисли започват да скачат в главата, че е време да спре и също се грижат за себе си. Любовта е дълбоко чувство, и в непрекъсната промяна, това никога не е един и същ, а също така никога не оставя подобни емоции.

Любовта се състои от страст, интимност, а също и свързани с пола химия. Любовта-това е съкровищница от множество малки точки, които ни карат да се чувствам страхотно (и да, често и плашещо), но на опаковката трябва да бъде доставен в неговата цялост. Само секс, дълъг, уморени, а и никога не ни оставя абсолютно нищо, помисли си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here