Колкото по-дълго Erogan ерекцията

Rate this post

Като цяло пишете на афродизиак, ние говорихме за тези съединения чрез поставяне на акцент върху собствените си „принципи“, както и ефективността. Ние по тази причина дойде присъдата, че малко напомня на това, което се случва

Ако ви липсва

на всички тези аспекти на психичното много предмети от заявеното въздействие афродизиак милост неумолимо към тяхната ефективност. В дългосрочен план, ако искаш да я дори сексуалното желание са дълбоко свързани с психологическите аспекти, освен физически.

В тази кратка статия, ще посвети нашия интерес към природните подготвени, докато продуктите със свойства на афродизиак, със сигурност, ще се счита за отделна уеб страница.

В лечението с билки се препоръчва на видимост ниско сексуално желание са различни. Някои от тях са на базата на естествени билки и растения, богати предимно от удобства, което не ми харесва, че не е напълно выяснен, но в действителност може да има значително задачи афродизиак. Други произтичат от народния обичай, винаги нащрек, проучване заслуга за развитието на растенията, Erogan а също така и натурални билки.

В йохимбе-това е дърво

което расте в западната част на континента африка (Нигерия, Камерун, Конго и Габон). От кората на това дърво дава мощен алкалоид, наречен Йохимбин. Афродизиаци вещества, използвали много преди появата на Виагра (които не могат да бъдат взети под внимание като афродизиак), се използва Erogan в лечението на импотентност.

 • Йохимбин има възможност за освобождаване
 • а също така разширяват кръвоносните съдове на пениса
 • увеличаване на притока на кръв и като следствие, последователност и срокове на монтаж (ингибиторной активност рецептор
 • които стимулират затягане на гладката мускулатура на кръвоносните съдове).

Този материал също е известен със своите предполагаеми ефекти отслабване, свързани с Възбуда адренергической система (повишаване на секрецията на катехоламини).

 • Поради неговите странични ефекти, като лекарство ограничено в някои държави. Този алкалоид може да предизвика твърди мигрена, безсъние, а също така хипертония.

Доза: от 5 до 6 мг, които вземате три пъти дневно в продължение на 8 седмици. Когато става въпрос приготвени от органични доза, обаче, да се разчита на продукт, която може да бъде по същество на въпроса, както и да се почистват.

Muira Pauma е дърво

което, естествено, се разширява в Бразилия по бреговете на река Амазонка. От корените, а също така и стъблото да се създаде завладяващ алкалоиди може, също и в този случай, за лечение на сексуална дисфункция, както при мъжете, така и жените. Тези съединения увеличават външна вазодилатации Erogan дължи и разширяването на производството на азотен оксид.

Проучване на възможните резултати от това растение показали, че във високи дози, есенции Muira puama промени движения, поради увеличения на ацетилхолин в мускулите в резултат на огромния инхибирането на холинестеразата (ензим, расщепляющего ацетилхолин, който е важен естествен химически).

Гинко бильбоа

Гинко бильбоаБильбоа гинко е растение, нормални китайски билкови средства за защита, но също така е много популярна в западните страни.

Го афродизиак жилищни имоти се отнасят до уеб съдържание терпенови лактони и гинко-флавоновых гликозиди. И двете клас вещества, наречена „Малкия Джо“ да остане в реалността наистина полезно в регулация на функцията на кръвообращението.

 • Техните действия vasodilatatorie се използват не само за усилване на сексуалното желание, но и тяхното въздействие като помощно средство в терапията на болестта на Алцхаймер.
 • Екстракти от Гинко не трябва да се използва в комбинация с антитромбоцитарных лекарства, като например хепарин и аспирин, както и елементи, които повишават киселинността на стомашния сок, като чесън, както и върба.

Мак

афродизиаци macaLe корени на мака, също така известна като жен-шен от Перу, се използват за работа под напрежение, афродизиак и тонизиращо. Като са богати на витамини, както и фито-хормони в Мак премахнете било, разбира се, можете да естествено повишаване нивото на тестостерона (от които получава предполагаемия ефект на афродизиак), сексуалното Erogan желание, а делът на произведената сперма.

 • И в тази ситуация, има множество изследвания, които показват афродизиак сгради на лекарства, базирани на мак.
 • Освен тези, има и други, които, както често се случва в ситуация, дали се отрече, подчертавайки липсата на предполагаеми положителни последствия.
 • Според тези изследвания, екстракти от Мак
 • състояние да запази обещания и не се увеличи значително либидото на модата, както и на хормоналния фон.

Анастасия

На Анастасия-това е растение, принадлежащо към Мексико и в южната част на САЩ. Екстракти от това растение са били използвани внимателно мексиканците като мощен афродизиак, полезен е както за мъже, така и жени.

 • Въпреки това, в този случай, липсата на ясни клинични доказателства на недвижимия имот, фабрика.

Едно проучване препоръчва, че някои вещества, съществуващи на Анастасия, може да имат подобен резултат на прогестерона и може да е в резултат на политика за насърчаване на менструация, а също и повишаване на либидото при жените.

L-Аргинин

L-аргинин-това е аминокиселина, която управлява безброй функции на организма. Сред всички тези функции, аргинин, също участва в синтеза на азотен окис, химикал, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове за сметка на намаляване на кръвното налягане и подобряване на притока на кръв към тъканите.

Този резултат може да се добави към повишаване на желание, както и сексуалната активност чрез увеличаване на притока на кръв към половите органи.

Якорцев Задния

 • В Tribulus terrestris е натурален билков използвани като се има предвид, че няколко векове в традиционната китайска и индийска медицина.
 • Някои изследвания кредит е растение със силен афродизиак жилищни имоти, които могат да се повиши мъжки, а и женски стерилитет, offseting всеки дефицит на хормона.
 • Разбира се, в този случай, не пропускайте изследвания, които показват специфични обратното (виж: якорцов задния).

В този момент, без съмнение, ще анализира останалите 3 растения (Tongkat Али или эврикома longifolia да се премахне; Fo-ти или планинар многоцветковый; епархийски шапка или Epidmedium Sagittatum), но ние решихме да спрем и да се заключи, най-бързият представителство.

В края на тази статия

най-вероятно, разбра, че ефективността на природен афродизиак произтичат от местната практика, както Erogan и от няколко проучвания са разделени, обикновено със себе си никакви научни основания (както и възможните отрицателни последици, както и връзка с различни други лекарствени средства и болестта).

 • Ако липсата на желание да се, много е важно да се свържете с лекар, който, със сигурност, ще се опита да разреши проблемите, като други жизнено важни номера, като психолог, а така също същия билкар.

Ние подчертаваме, най-накрая, значението на физическата активност и здравословното хранене. Удовлетворение като е добре да е с други, свързани с Ремонт на естетическо и функционално тяло, по същество, е в състояние да предложи защита и увереност в себе си, се подобрява, когато това е необходимо и също така сексуалната ефективност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here