Съвети за ниско Prostect либидо

0
Rate this post

Да стигнеш до върха да се наслаждавате на излишните бързо в партньори-това е повод, а, значи, вие трябва да се надолу. За щастие, хората, които се сблъскват с този проблем, те ще се научат, как да се гарантира дълъг живот на партньорство. Тренировка и някои промени в начина на живот могат да увеличат самодисциплина; Prostect освен това, има много техники, които можете да опитате по време на секс, за да отложи менопаузата.

Тя заслужава и определени

храни и лекарства. Ако вие или ваш спътник страда от началото на возбужденную, гледа се занимават с темата под точка двойка; избягвайте и да му позволи да разбере, че искате да си сътрудничат, за да се развиват добра физическа привързаност и психологически.

Се опита да прогони при

също така призова. Тревожността и несигурността за неговото изпълнение най-страховитите противници в състояние на ума, се опитва да бъде позитивна. Наближава секс с доверие, комуникация, както и положителна перспектива може да направи огромна разлика за вас, както и вашия спътник.

А не остана на негативни мисли относно това, което може да се случи, да си припомним, че ранна менопауза-това е обикновен инцидент и че не трябва да поставя в своя собствена надолу, в Prostect дъното, е това, че може да се грижи.

 • Да си кажа името, за да те мотивира в една от най-ефективен начин.
 • Оказа се отложи оргазъм в продължение на собствената си радост.
 • Опитайте веднага да еякулира по време на мастурбация може да създаде тялото, за да разчита на „бързи“.
 • няколко пъти в седмицата, и няколко часа преди секс
 • може да забави удоволствие, особено ако сте „влак“ ще продължи по-дълго, когато сам стимулация.

Се изпълняват упражнения

за пола на таза. Обучение на мускулна маса, която управлява возбужденную можете да се удължи полов акт. Да се признае тези мускул блокира потока на урината, както и договор мускули, за да не изпуска газ на стомаха;

 • Ако искате да ги укрепи, в продължение на 3 секунди, в продължение на няколко и изпълни от 5 до 10.

В началото тя може да бъде проста, за да продължи и в чувствителни за настаняване или седи, все пак можете да правите тези упражнения, когато сте на краката си; а вашите мускули, в крайна сметка е по-силна, опит за извършване 3 колекции по 10 повторения всеки ден. Опитайте споразумение само на мускулите, които контролират Пее и разхода на газ; не просто затегнете горната краката или бедрата.

Намалете консумацията на алкохол и наркотици.

Тези вещества провокира преждевременно возбужденную, импотентност, както и на други проблеми под завивките; избягване на сексуални отношения, Prostect както и опит за ограничаване на консумацията на всички.

Определя безопасни сексуални отношения, в идеалния случай. Ако няма постоянно колкото повече хора, толкова валута, а не да бъдат моногамни.

 • Близостта с един човек ще ви помогне наистина да се почувства още по-удобно, а също така го предпазва в продължение на една връзка, когато наистина се чувствам добре с един човек, той е по-сложно, да започне разговор за това, че е честен, а също и повишаване на сексуален живот.
 • Опитвате се размотавам

до спътник. Прави малко внимание на различни други лица без търсенето на удоволствие или за да им даде да се докоснат до вашата нежна места; по този начин ще можете да синхронизирате степен на възбуда и да достигнат до оргазъм едновременно.

 • Бавно, на постоянно

Непрекъснато е необходимо, можете да сте сигурни в трайността на партньорство, е много по-дълго, установени след това, безпокойство по време на секс, мислим за отчет като чувствен танц, а не набор от бързи движения.

 • Да се проучат нови възможности

По този начин можете да се концентрирате вниманието си върху нещо друго, а също и „връщане“ степен на възбуда; освен това, нова инсталация, карат тялото не се движи в нормален режим. Ако има конкретно място, което ви позволява бързо да достигне връхната си точка, да го подкрепят на „големия финал“.

Вземат бавно, дишането, а също и дълбоко, а когато наистина смятате, че кулминацията наближава. Слабото дишане ще ви помогне да изключите отговор возбужденную. Бавно и дълбоко вдишайте, разширение на корема; задържате дъха си в продължение на 2-3 секунди, и след това издишайте комфортно. Продължете по този начин докато наистина се чувствам след оргазъм.

Мисли за друг, че нито за минута

Когато разберете, че сте на път да еякулира, моля за вашето внимание към темата, не са свързани с пола, тъй като работата, спорта, Prostect телевизионни програми или учебни заведения; фигура на ума в рамките на минути, можете да се отпуснете и да се забави скорост.

Въпреки това, вие трябва да мислите за нещо друго по време на съвместна дейност; трябва да бъде постоянно действащи, както и концентриран, за да се гарантира удоволствие на партньора си.

Правете почивки. Подход да се откажат от тютюнопушенето“ остава в от партньора си, когато се чувствате близо до кулминацията на почивка в продължение на 30 секунди до началото още веднъж; повтори тази стратегия много път, докато и двамата не са свързани с връхната си точка.

Освен това, можете да

правите дълбоки вдишвания и мисли за приятел, а вие ще се откажат. Да се направи опит с метода „удавки“. В този случай се нуждаете, за да се избегне компаньон, когато сте на път да еякулира. Вие (или други лица) трябва да бъдат внимателно затегнете компонент на пениса под главичката; поддържане на налягането в рамките на няколко секунди, изчакайте 30 секунди

 • както и да поднови партньорството. Не затягайте прекомерно усилие и не използват този подход, ако създавате болка или дискомфорт.
 • Носенето на презерватив по-често. Въведете аптека търсене на превенция, която със сигурност ще помогне да се контролира ранен климакс.
 • Като цяло, материала по-често, а също и някои марки допълнително включва и представител на обезболяване, което позволява намаляване на временно ниво на чувствителност.

Се размаже облекчаващо вещества. Можете да закупите актуални чувствителна гел в аптеките, както и разширени онлайн; те са достъпни под формата на кремове, спрейове и салфетки, които се прилагат 10-15 минути преди полов акт. Да се използва презерватив, когато използвате актуални анестезия, за да се избегне намаляване на нивата на чувствителност на партньора.

Посъветвайте се с вашия лекар още повече информация за предписване на лекарства. Ако вие все още не е отстранен проблем и с различни други методи, консултирайте се с вашия лекар или фармакологом, ако има лекарства, които отговарят за вас. Като ниски дози, предлагани от инхибитори на обратното захващане на серотонина, няколко часа преди интимно преживяване, можете да Prostect забавите менопаузата.

Ако възникнат импотентност

преждевременната еякулация, препарати за първи състояние може да се работи и по втората.  Посветена на въпроса, като двойка. Секс-производителност-крехка проблеми. Да се започне разговор за това, да се на партньора си, че оценявате, заедно с моменти на любов между вас.

Да ги уверя, че няма нищо, че той се нуждае от „ремонт“ на собствения си, но какво искате да подобрите сексуалния си живот на двойката. Можете да му кажете: „не само от вас зависи, ние трябва да си сътрудничат, за да направи нашата любов е най-доброто, което може да бъде; той също ме вълнува оферта факта, че можем да предложим на всеки много други максимално удоволствие“.

Попречи му осигури виновен

Вземете оптимистическую перспектива, както и положителните, за разлика от наистина „неправилна“ спътник. Напомни им, че те е грижа за него и няма да ги съди, но което можете да работите заедно, за да се намери начин за установяване на близост, физически, а и психологически.

 • Опитвайки се да бъде полезна и време, човек се опитва нови начини. Посъветвайте се с вашия партньор, ако той си мисли за това, че те могат да бъдат практично; си по-добър за поддържане на разговор, искрено не поставя под налягане.

Имайте търпение, да опитате нещо ново и да преразгледат това, че е най-надежден за вас и партньора ви. Да ги уверя, че това ще бъде процедурата е малко дълга, но това е съвсем обикновен, че вие ще се опитате някои нови решения и да видим, ако той функционира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here