Heart Tonic Указания за употреба 2019 мнения, цена, форум, отзиви, състав, българия, в аптеките

12
3.9 (78.18%) 11 votes

Heart-Tonic-мнения,-цена,-форум,-отзиви,-състав,-българия,-в-аптеките

Хипертонията е едно от най-опасните заболявания. Понякога последиците може да бъдат фатални. И докато повечето хора са склонни да подценяват симптоми като световъртеж, изтръпване на крайниците, втрисане, задух и бучене в ушите, високото кръвно налягане постепенно уврежда най-важната част от организма ни – сърдечно-съдовата система. През 2018-а година нов медикамент променя тази неблагоприятна картина и вкарва кръвното налягане в норма, използвайки единствено и само силата на природата. За 100% натуралния продукт за здраво сърце Heart Tonic коментари на одобрение валят от стотици доволни пациенти по света, а вече и от България. www.HeartTonic.bg

Heart-Tonic-мнения,-цена,-форум,-отзиви,-състав,-българия,-в-аптекитеОвладейте наистина високото кръвно налягане. Подкрепете сърцето и здравето си със 100% натуралния продукт.

Поръчай сега: www.HeartTonic.bg

Ограничена оферта от  -50% ОТСТЪПКА

Heart Tonic състав, как се приема, как се използва

Наричат хипертонията „скритият убиец“. Това е хронично заболяване, при което кръвното налягане в артериите е трайно повишено и циркулацията на кръвта е затруднена. За да осъществява и поддържа кръвообращението, сърцето трябва да изразходва повече енергия и по-бързо се изтощава, тъй като кръвоносните съдове са стеснени. Лекарите предупреждават, че дори умереното повишаване на артериалното кръвно крие сериозни рискове за здравето. Световната здравна организация твърди, че това е най-предотвратимата причина за смърт по света и организира информационни кампания. Важно е да знаем, че болестта не подбира кого да засегне, застрашени са всички.

Хипертонията е свързана с животозастрашаващи усложнения, сред които: инфаркт на миокарда (сърдечен удар), инсулт (мозъчен удар), сърдечна недостатъчност, мозъчен кръвоизлив, диабет, артеросклероза,  бъбречни и очни болести. Това е изключително сериозен проблем, който никога не трябва да подценяваме. Точно обратното – препоръчително е да следите нивата на кръвното си налягане и да вземете нужните мерки, за да не стане прекалено късно и да не се наложи да легнете на хирургическата маса за спасителна операция.

Ако търсите как да вкарате кръвното в норма, без да рискувате с прием на увреждащи лекарства, не се колебайте и опитайте изцяло натуралната формула и Heart Tonic състав, в който влизат:

 • Екстракт от салвия облекчава стреса и намаляват тревожността
 • Екстракт от розмарин – подобрява на обмяната на веществата и бъбречната функция
 • Екстракт от босилек смъква нивата на кръвната захар
 • Екстракт от бръмбар-корояд прочиства и заздравява на кръвоносните съдове
 • Биофлавоноиди от смола на смърч – регулират кръвното налягане
 • 100% натурален
 • Без странични ефекти

Всеки може да контролира кръвното налягане, като провежда редовна апаратна диагностика. Почти във всеки дом може да се намери апарат за измерване на кръвното. Наблюдението е едната страна на монетата, а другата е превенцията.

За да се погрижите наистина за сърцето си, живейте по-спокойно, хранете се по-здравословно и внимавайте със солта, спортувайте, откажете цигарите и алкохола. Спете по 8 часа на ден, разхождайте се сред природата, и разбира се, обръщайте внимание на всеки дребен симптом. Вече имате и верен помощник в това отношение.

Този революционен продукт е разработен след 8-годишни лабораторни изследвания. Продуктът е преминал подробни тестове, сертификати за качество и притежава необходимите лицензи за качество.

Разтворете половин чаена лъжичка от прахообразната хранителна добавка в малко мед или една чаена чаша вода. Разбъркайте и изпийте около 30 минути след хранене. Може да приемате продукта до 4 пъти дневно. Препоръчва се редовна употреба в продължение на три месеца за максимален ефект. Не забравяйте да прочетете внимателно инструкциите на опаковката на продукта. Консултирайте се с лекар, ако имате непоносимост към някоя от съставките. www.HeartTonic.bg

Тихият убиец

Нормалното кръвно налягане на човек при състояние в покой е в диапазона 100 – 140 mmHg (горна граница) и 60 – 90 mmHg (долна граница,). Когато редовната измервана стойност по-висока, констатираме високо кръвно налягане. Съвременната медицинска практика разграничава два типа хипертония.

При Първичната хипертония причината е неизвестна, докато Вторичната хипертония е пряко свързана с друго заболяване – на бъбреците, артериите, сърцето или ендокринната система. При екстремно покачване на стойностите над 230/130 mmHg настъпва „хипертонична криза“, която крие изключително сериозни рискове – огранни поражения на сърцето, мозъка, аортата, кръвоизливи в очните дъна и смърт. www.HeartTonic.bg

Екстрактът от салвия, още известна и като градински чай, облекчава стреса и тревожността. Наричат салвията „ билка на столетниците“, тъй като действа тонизиращо, успокоява нервното напрежение и облекчава умората. Неслучайно тя има широко приложения за различни чайове и в кулинарията. Името й идва от латинското „salveo“, което буквално означава здраве, лековит или „здрав съм”. Тези красиви продълговати листа са изключително полезни за регулиране на артериалното налягане, а също така помагат и за справяне с депресивни състояния.

Екстрактът от розмарин служи за подобряване на метаболизма и бъбречна функция. Освен ароматна подправка, широко използвана в италианската и гръцката кухня, розмаринът подсилва имунната и циркулаторната система на човека. Екстрактът от босилек,  също основна кулинарна подправка по Средиземноморието, регулира нивото на захар в кръвта и възпрепятства диабета. Екстрактът от бръмбар-корояд пък прочиства и заздравява кръвоносните съдове.

Биофлавоноиди са антиоксиданти с уникална биологична активност. Те се срещат в растителния свят, особено в плодовете и зеленчуците. Известни са с това, че предотвратяват натрупването на плаки по стените на кръвоносните съдове и намаляват нивата на “лошия” холестерол. В случая биофлавоноидите са добити от смолата и кората на борови дървета и женско биле.

Heart Tonic оказва благотворно въздействие и предоставя природна защита за сърдечно-съдовата система. Единственото, което трябва да направите, е да разтворите половин чаена лъжичка от прахообразния продукт в чаша вода или мед около 30 минути след хранене и да я изпиете. При прием по 4 пъти на ден може да очаквате надежден и истински ефект.

След около три месеца ще забележите резултатите – рязкото „тропане“ на сърцето ви ще спре, паметта ви ще се подобри, ще бъдете по-работоспособни, по-свежи и активни, по-малко изнервени. Регулирането на кръвното налягане ще доведе до редица „невидими“ за очите подобрения на кръвообращението и сърдечната дейност. Възможно е да отслабнете, както и да възвърнете загубени говорни и двигателни функции, ако сте преживели удар. www.HeartTonic.bg

Heart Tonic мнения – форум, коментари, отзиви

Heart Tonic не обещава моментално и магическо спасение от високото кръвно. Но естествената му формула и множеството положителни отзиви от лекарската гилдия подсказват недвусмислено, че този продукт се различава от всичко останало, което може се намери на пазара. Той има дългосрочен позитивен ефект за сърцето и неговата най-важна функция – да ни поддържа живи, изпомпвайки кръвта. Освен това, революционният продукт помага срещу редица свързани с хипертонията заболяния – холестерол, диабет, неврози, отслабване на имунната система и други.

Това е хранителна добавка от изцяло естествени компоненти в оптимално съотношение, така че не се изисква лекарство предписание. Все пак, уверете се предварително, че не сте алергични към нито една от съставките. Въздействието на био-медикамента е индивидуално за всеки отделен човек, но резултатите от медицинските тестове са красноречиви. Успех има и той най-вече се усеща от пациентите под формата на цялостно подобрение на тяхната жизнеспособност и общо здравословно състояние.

Какви са резултатите?

 • Нормализира високото кръвно в рамките на шест часа
 • Подобрява сърдечната функция
 • Прочиства кръвоносните съдове
 • Елиминира стенокардия, аритмия, неврози
 • Намалява нивата на кръвната захар
 • Подобрява паметта
 • Понижава нивата на стрес
 • Засилва обмяната на веществата
 • Загуба на тегло
 • Възстановяване на говора след инсулт
 • Усилване на енергичността и работоспособността
 • Без странични ефекти

www.HeartTonic.bg

Дълго време пиех много силни хапчета против високо кръвно. Работата ми е много натоварена, ръководя голям екип от хора и много често стресовите ситуации ми идват в повече. Вземах все нови и нови лекарства, но резултатите не бяха задоволителни. Бях се примирил, че така ще бъде до края на живота ми, докато не опитах Heart Tonic. Този прах по никакъв начин не уврежда другите органи на тялото. Кара те да се чувстваш свеж и сигурен, че сърцето ти няма да прескочи във всеки един момент. За три месеца кръвното ми се успокои и влезе в норма. Сега съм спокоен за бъдещето.

Христо Петров

Сестра ми почина няколко месеца след тежка сърдечна операция. Много се изплаших, защото това ни е семейно заболяване. И при нея, и при родителите ми виждахме, че консервативното лечение с медикаменти нямаше кой знае какъв ефект, а после в операционната всичко е в Божиите ръце. Тръгнах и аз по лекари, започнах да чета вестници и сайтове в интернет. Една приятелка ми каза, че Heart Tonic намалява риска от инфаркт и инсулт. Реших да опитам и мога да кажа, че се чувствам по-добре. Кръвното ми влезе в норма и като цяло се чувствам много по-жизнена. Мисля, че това лекарство помага. А пък дори и да не помага, то със сигурност не вреди

Стоянка Василева

Хипертонията е изключително сериозно заболяване, което обикновено протича незабелязано. Обръщайте си повече внимание – мерете редовно кръвното, яжте свежа храна, намалете солта и спортувайте. Биопродуктите неслучайно са такъв хит в момента. Ако имате достатъчно самоконтрол и воля да живеете здравословно, това може да ви спаси живота.

Валентина Узунова

Heart-Tonic-мнения,-цена,-форум,-отзиви,-състав,-българия,-в-аптекитеОвладейте наистина високото кръвно налягане. Подкрепете сърцето и здравето си със 100% натуралния продукт.

Поръчай сега: www.HeartTonic.bg

Ограничена оферта от  -50% ОТСТЪПКА

Heart Tonic цена

Проверявайте редовно интернет – страницата, за да намерите изгодни оферти и лимитирани  предложения с до 50 процента отстъпка. Заплащането става с наложен платеж при доставка.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да се свържете с нас чрез официалната страница на Heart Tonic Bulgariawww.HeartTonic.bg

Погрижете се за своето сърце, за да се грижи и то за вас. Не чакайте повече и вземете сигурни, безвредни и натурални мерки срещу високото кръвно. Най-добрата защита за сърцето е събрала в едно даровете на природата.

Heart Tonic в аптеките, поръчка, къде да купя

Поръчка може да направите единствено и само по интернет – от магазина на производителя и официалната страница на лицензирания разпространител в България:  www.HeartTonic.bgПоръчката оттам ви гарантира, че няма да закупите фалшив продукт, а на сайта ще намерите промоции и отстъпки.

Това става лесно и отнема секунди. Единственото, което трябва да направите, е да попълните онлайн формуляра, като оставите вашите имена и данни за контакт. До минути ще получите съобщение за потвърждение на поръчката. Служител на Heart Tonic Bulgaria ще се свърже с вас, за да уточните адреса за доставка.

Heart Tonic българия, original

Засега няма възможност продуктът да бъде закупен от аптека. Не поръчвайте хранителната добавка от чуждестранни платформи за онлайн пазаруване, за да избегнете измама Потърсете уникалния идентификационен код на опаковката – така ще се уверите, че сте закупили оригинален продукт. www.HeartTonic.bg

Heart-Tonic-мнения,-цена,-форум,-отзиви,-състав,-българия,-в-аптекитеОвладейте наистина високото кръвно налягане. Подкрепете сърцето и здравето си със 100% натуралния продукт.

Поръчай сега: www.HeartTonic.bg

Ограничена оферта от  -50% ОТСТЪПКА

12 COMMENTS

 1. Хубаво е, че има природни продукти, които дават възможност на хора като мен – работещи много и в активна възраст – да се справят с високо кръвно, без да се подлагат на изтощително лечение или операции. Мисля, че всеки трябва да мисли как отрано да ликвидира здравословните проблеми, които има, а не да чака да стане прекалено късно, сложно и скъпо

 2. Заболяванията на сърцето плашат всеки човек, нормално. Майка ми е кардиолог и тя самата ми подсказа за Heart Tonic като превантивна мярка, тъй като имам обездвижване. Този продукт няма да реши с магическа пръчка вече тежки диагнози, но може да окаже ефекта на щит.

  • Убедена ли сте наистина? Любопитно ми е да разбера и да прочета мнения, защото на пазара човек може да купи най-различни медикаменти без особен ефект, за съжаление. Знам това много добре, защото мъжът ми непрекъснато си пати от всевъзможни лекарства. В един момент се бяхме отчаяли напълно, че ще намерим нещо, което да успее да му помогне

  • Госпожо Петрова, всеки човек е различен, всеки пациент – също. Тук говорим за сто процента натурална хранителна добавка. Няма как да няма резултати, предполагам, че те са строги индивидуални при всеки. За себе си мога да кажа, че се чувствам по-добре, откакто пия прахчето на Heart Tonic производител. Отслабнах, престана да ми се вие свят и да ми бучат ушите. В интернет има много информация как се използва този тоник. Бих го препоръчала на всеки, защото няма да навреди.

  • Благодаря за мнението, Мария. Вече се замислям дали да не направя една поръчка на мъжа ми. Дано да му помогне.

 3. Heart Tonic измама ли е? Звучи ми като поредния спасителен пояс за удавници. Също като бабините билки и отвари, дето облекчават симптомите и дотам. Медицината е достатъчно напреднала, а точно със сърдечните заболявания човек, мисля, трябва най-малко да рискува със съмнителни отвари и хомеопатия.

  • Не, не измама. Продуктът е тестван и сертифициран. Измама може да има, ако си купите някакъв фалшив еквивалентен. За което си има съответните препоръки как да не се заблудите. И не мисля, че сте права за билките и хомеопатията. Да, медицината е напреднала, присаждат се сърца, оперират ни роботи. Ако се замислите обаче, ще откриете, че огромна част от лекарствените продукти и добавки включват именно природни съставки. Науката е едно, но природата никога не я подценявайте.

  • Не подценявам природата. Просто казвам, че е най-добре да се търсят лекари – специалисти. Всеки знае най-добре за себе си.

 4. Високото кръвно налягане е смъртоносно, да. Никой обаче не гледа от позитивната страна на нещата. Тялото ви дава знак, че трябва да промените начина по който живеете. Толкова е просто. Използвайте този шанс, вместо да се подчинявате на болестта и да се чудите как да смогвате да тичате след нея. Така направих и аз. След серия изследвания и прегледи, според които уж нищо ми нямаше, лекарят ми каза, че имам учестено сърцебиене заради работата и стреса. Какво стана? Напуснах, пътувах няколко седмици, започнах да осъзнавам с какво се храня, колко време спя, с каква енергия се обграждам. И това беше.

  • Елица, харесва ми Вашата философия. Дано повече хора мислят като вас. Не само за кръвното, а като цяло за здравето и живота им.

  • Младите хора не са толкова черногледи като нас. При мен нещата са по-сериозни, имам тромбоза и исхемична болест на сърцето, подложих се на медикаментозно и операционни лечение. Толкова много притеснения и безсънни нощи изживях. Сега няма какво да правя, освен всеки ден на продължа да пия лекарства. Трябваше да взема мерки като бях по-млада

 5. Синът ми е на 27 години и има хипертония. Не можех да повярвам като ми каза за диагнозата. Започнах да му готвя диетична храна, ограничихме солта и кафето. Той тръна на плуване. Опитваме всякакви варианти, само и само да не пие увреждащи органите хапчета. След всички коментари, които прочетох досега, възнамерявам да му кажа тази натурална природна хранителна добавка. Нека да пусне една поръчка и да видим дали ще има ефект. http://www.HeartTonic.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here