За нас

Aktiven-zhivot.com е издател на новини и информация на няколко платформи, който включва aktiven-zhivot.com и годишни версии на печатни и електронни книги на авторитетните му класации на най-добрите колежи, най-добрите училища и най-добрите болници. През 2012 г. aktiven-zhivot.com стартира конференция с акцент върху важни национални разговори и решения.

Aktiven-zhivot.com Най-добри значки

Заедно, aktiven-zhivot.com спечели репутацията на водещ доставчик на услуги и новини, които подобряват качеството на живот на читателите, като се фокусират върху здравето, личните финанси, образованието, пътуванията, колите, новини и мнение.

Дългогодишен здравен редактор, писател и репортер, Александър редактира ревматоиден артрит, болка и съдържание на хронични заболявания.

Бивш редактор за мобилния уебсайт на служителите, той покрива уелнес, хранене, управление на стреса и фитнес в допълнение към интегративната медицина, управлението на болестите и здравните проблеми на жените.

През последните 15 години Александър е допринесъл със съдържание за здравето на сайтове.

Сара е редактор, допринасящ за aktiven-zhivot.com. Тя пише и редактира разкази за сън, нарушения на съня, фитнес и други уелнес теми.

Тя е вдъхновена всеки ден от нови изследвания в областта на здравето и науката, които ни помагат да водим по-здравословен, по-щастлив живот.

Преди това Сара работи като репортер и като редактор. Тя е писала и за здравето, науката и уелнес.

Сара притежава бакалавърска степен.