Denta Seal е революционен продукт за снежнобял зъб

0
Rate this post

Ако искате да имате привлекателна усмивка и бели зъби е необходимо да се спазват 9 принципи, които ще ви помогнат да се зъби, както и устните, устната, независимо дали е здрав а така също и усмивка прекрасна, както.

Право зъби

Телена четка или, от своя страна, четка за зъби могат да навредят на емайла на зъбите, да ги създава, в крайна сметка жълто. Ето как точно ще ги върне в белота а също Denta Seal и блясък-използвайте четка с мек главата се дължи на факта, че приhttps://aktiven-zhivot.com/denta-seal/

Използването на паста за избелване на

На пазара има голямо разнообразие от пасти за зъби за избелване на зъбите, а също и много по-добре, отколкото тези, които съдържат приготвяне на безалкохолни напитки, както и гидрокарбоната след седмици на употреба, ще видите резултата. А също и ако имате блестяща усмивка, за да бъде близо до.

На пазара има голям избор на пасти за зъби за избелване на зъбите, и много по-добре, отколкото тези, които съдържат смес от сода за хляб и гидрокарбоната.

Внимателно, за да облекчи зъбите

Процедура за избелване на зъбите, който привлича вниманието както дава видими резултати само след няколко часа, обикновено съдържат бензоил karbamid, които обикновено допринесе за чувствителни зъби, както и на тъканите на венците. Затова трябва да се използват тези продукти, които не повече от 10 на сто пероксид.

Специалистите препоръчват средства, които не са под формата на паста за зъби вече са направени под формата на ленти: така че ако има по-малко опасност, че средствата. Само не забравяйте, че зъбите трябва да бъдат чисти, а също така напълно да изсъхне, преди да нанесете каишка към бензоил), се предава директно на емайла.

Стойте далеч от храни и напитки, които оставят петна

Всяко малко нещо, което загадили бяла фланелка с чай, плодове, кафе, червено вино или други могат да оставят следи върху зъбите. Основните замърсители на нашите зъби топла, тъмна и лепкава, включително напитки, сосове, които от зъбите, както и за създаване на петна.

Ето защо, за разлика от топло кафе предпочитат да се запишат студено кафе, шампанско, вместо червено вино, сок от грейпфрут, а не на червена боровинка сок ако в момента се консумират храни, които ще помогнат на потъмнява зъбите веднага изплакнете устата си с вода или винаги да се влача в чантата си или четка за зъби.

Изплакване с вода

Ти си предполагаешь, че Гевюрцтраминер, за разлика от черно, не може да направи никаква вреда на зъбния емайл, доста погрешни. По-специално, че съвременните изследвания показват, че високото ниво на киселини в Гевюрцтраминер изтощава паста за емайл. Въпреки това, ако бързо зъбите след консумация на бяло вино, ние със сигурност ще направи още допълнителни щети, унищожаване на всички-естествената безопасност на повърхността на зъба.

Защо не минутаЗащо не минута на четка за половин час в момента осигуряват възможност за отделяне на слюнка, за укрепване на емайла я с необходимите минерали. Той работи в този случай, и да изплакнете устата си, но не силна ръка, набор от инструменти за изплакване е достатъчно, за Denta Seal да консумира чаша вода. Това, специалистите са съгласни, най-ефективни точки, които можете да направите за вашите зъби.

Покритие

Това ще ви позволи да изглежда доста необичайно, но експерти твърдят, че зъбите могат да бъдат защитени по уникален начин – с помощта на тънък слой вазелин върху тях. По този начин, вие ще имате усмивка, лишена потъмнява вино и други на различни хранителни продукти, както и мръсен отпечатък от червило.

За да изберете грим със сини

Както и Грим със Спин, когато за да се постигне ефект, блестящи, а също и бели зъби. В тази функция червени устни със синьо . Независимо от това, избягвайте червило с цвят на перли, или, впоследствие, мръсно-бели, кафяво или жълто , което може допълнително да се подчертае желтизну или петна по зъбите.

Свържете се

Ако искате в най-кратък срок да перлено бяла усмивка е много по-добре, за да посетите моят зъболекар, който малко по-малко, отколкото за един час може да реши вашите проблеми. Въпреки това, за такова лечение трябва да се отделят финансови брой, но има много по-широка терапия (около 20 минути), което е много по-евтино.

Освен това

съществуват гелове с твърда химически , които функционират по същия начин в продължение на един час, но вашият зъболекар ще бъде в състояние просто да разбера колко точно тонове по-светъл цвят можете да изберете.

Ефектно усмивка и безупречно бели зъби, без петна едно от най-красивите бижута на лицето. Храна и стареене оставя неприятните петна по зъбите, както и терапии за пушачи и за избелване на зъбите често е скъпо и сложно.

Искате по-естествен начин на перлено бели зъби, можете да използвате продукти, които вече имате в дома си. Ние ви предлагаме седем съвета, които да имате прекрасни перлено бели зъби.

Избягвате пушенето на цигари

Избягвате пушенето на цигариЦигари пушенето е вредно за вашето здраве, а също така е един от най-големите врагове на белите зъби. Петна цигара е доста трудно да се премахне, особено ако сте пушач, в продължение на много дълго време. Освен, че създава петна по зъбите, пушенето на цигари може да доведе до пародонтит, а също така възпаление на венците.

Напитка със сламка

Кафе и чай, както и сокове от тъмни плодове оставят петна по зъбите. Когато пиете плодови сокове, използва слама. Следователно сянката на храните, да не обръщат внимание на зъбите. След като сте консумирали Мерло, плодов сок или употреба на тъмни плодове, плодове, както и различни други хранителни продукти, което причинява зачервяване, не забравяйте да изплакнете устата си при средна вода.

Ягодово

Ягоди природен избелващо зъбите, както и ензими, които се намират в пастите за зъби. Ягоди могат да се или скара за зъби, оставете за миг, а след това изплакнете с вода. Влакна в ягода, свободен от микроорганизми от устната кухина и зъбите. След употреба на ягоди вържете си зъбите с паста за зъби, която не съдържа флуорид.

Ябълки, моркови и целина

Яде ябълки, моркови и целина стимулира производството на слюнка, което помага за премахване на остатъци от храна. Храни, богати на витамин С премахва микроорганизми, които причиняват миризми, а също така предотвратява състоянието на венците, като възпаление на венците.

Сода

Сода силен и сигурен съставка за избелване на зъбите. безалкохолни напитки, както и малко сол могат да бъдат смесвани, както и Ябълков оцет. Сода за хляб може да се нанесе върху паста за зъби, ако той вече не съдържа този мек компонент за избелване.

Къщата се направи паста за зъби от кухненски сода, водород, сол и паста за зъби. Водороден пероксид почиства и избелва зъбите, но не може да преглътне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here