FormExplode мнения, цена, отзиви, форум, българия, аптека, как се използва

0
3/5 - (2 votes)

FormExplode-цена,-мнения,-форум,-отзиви,-аптека,-българия,-как-се-използваСупер ръководство: как да получите 10 кг мускулна маса в продължение на 3 месеца. Авторът на този учебник е Петър. или да се насладите на чудесен най-големите имена в хърватия бодибилдинг сцената. Повече за самия автора на текста може да прочетете в публикувано интервю.

Често от своите клиенти, имам една молба: „Мога ли да получа 20 кг за един месец?“ Аз казвам, че ако искате да имате високо ниво на холестерола, високо кръвно налягане, невъзможност за движение, без престой на пейката на всеки 50 метра. Ключов човек е добре информиран, за да се подготвят и да го прекарат през целия процес, за да получите тялото, което иска. Най-важното нещо е да учи хората и да им обясни, че това е храна около 70% успех, а ако искате да получите мускулна група на маса, трябва да започнете да се хранят добре и да знаете, дистрибуция на хранителни продукти на разсрочено плащане. прочети повече: www.FormExplode.bg

FormExplode -50%

FormExplode как се приема, как се използва, състав

Сега FormExplode как се приема идва към нас студени дни, FormExplode как се използва така тялото ни по-лесно да се храните, и да започнат начин на използване да растат, това ни е в състав генетиката. Апетит, който се FormExplode състав увеличава, които да как се приема използвате за подходящ растеж. Аз мисля, че това е само началото, най-интересното при в. Момчета, има започнете и вие ще получите тежести!

Как качествени храни и в какво количество са?

Качествена диета трябва да включва в себе си три основни неща: протеини, въглехидрати и мазнини с високо качество!

FormExplode -50%

Протеинови нужди от месо (червено и бяло), яйца, сирена, риба, протеинови добавки. Дневното количество протеин зависи от броя на мускулна маса и тип на обмяната на веществата, но да речем, че за значителен растеж трябва да се прилага в 3 грама протеин на килограм (това означава, че средният мъж на 80 кг, за деня трябва да въведете 240 грама протеини).

Въглехидратите трябва да бъдат разделени на бързи и бавни, но в повечето текстове за диети, пише, че не яденето на бързи, и, че тези въглехидрати са вредни. В добри пропорции и добре избраното време, бързи въглехидрати (захар), може да ни даде много. Колкото по-висок гликемичен индекс, по-бързо, като скокове на нивото на захар в кръвта, и, следователно, да произвежда инсулин, който действа като транспортьор на полезните вещества в клетките. Повече хранителни вещества = по-голям ръст! www.FormExplode.bg

FormExplode мнения – форум, коментари, отзиви

Въглехидрати

Брой FormExplode мнения зависи и от вида на обмяната FormExplode форум на веществата и FormExplode отзиви количеството мускулна маса. Повечето FormExplode коментари от тях-това са FormExplode отзиви хора, за които проблем FormExplode мнения да се коментари кача на бърз тип отзиви метаболизъм и по този начин, FormExplode форум те се нуждаят от повече FormExplode коментари енергия, за да поддържа тялото са FormExplode мнения довели до анаболизма и започна да расте. Както обикновено, трябва да се спазват мерките от 4-5 грама на килограм (средно на форум човек 80 кг трябва да въведете 320-400 г, за да отговори на ежедневните нужди). Разбира се, това са ориентировъчни данни, които от седмица на седмица, трябва да се увеличи, ако ние не виждаме желания напредък.

FormExplode -50%

Мазнините, главно, съставен на широка дъга, което определено е лошо, защото мазнините са стимули хормони и дават много повече енергия, отколкото белтъчини и въглехидрати, а това на този етап е много полезно! Разбира се, мазнини трябва да въведете в точното време, на ден и нека мазнини представляват около 30% от дневния прием на калории! Храни, богати на мазнини: цели яйца, червено месо, мазна риба, ядки, ленено масло, маслиново масло, масло от кокос, масло от авокадо…

Как по-добро разпространение на храна в течение на деня?

При определянето на графика за прием на храна трябва да се концентрира на първо място върху тренировките. www.FormExplode.bg

FormExplode цена

Принципът FormExplode цена е такъв, че преди тренировка трябва да въведете мазнини и протеини. Защо именно в тях? Защото ни мазнини дават много FormExplode цена повече енергия, отколкото въглехидратите, не стомаха, така че е много по-лесно да работите FormExplode цена обучение. Служи за отделяне на хормоните, които са необходими за оптимален растеж, както и стимулиране на метаболизма на мазнините. Така че, когато в организма на човека на ниско ниво на захар и ще приключи на неговата енергия, получена от тази храна, той започва да губи и мазнини.

Тренировка на мускулните влакна, за да може по време на тренировка трябва да се използват продукти с високо съдържание на аминокиселини и глутамин. Така че ние ще се избегне разграждането и тялото ще бъде много по-бързо се възстанови от самото обучение.

FormExplode -50%

Така че, когато науката почистване на гликоген от мускулите и започнаха да се губят мазнини, тялото и търсене на енергия – се случва храна след тренировка, която включва в себе си бързо се използват протеини и бързи въглехидрати (захари), които дават бърза енергия, а мускулите му ще се съхранява в гликоген. Има още отговор, че причинява бързи въглехидрати, например. секрецията на хормона инсулин, който понижава нивата на хормона кортизол (хормон на стреса), който тренировка, и заради който се случва катаболизъм. Така също и превозвача хранителни вещества, аминокиселини, ще бъде, преди те да стигнем до места, обзавеждане и услуги, като по този начин за ускоряване на регенерацията и растежа на мускулната маса. www.FormExplode.bg

FormExplode аптека, поръчка, къде да купя

След два FormExplode аптека приема на храна трябва да поръчка съдържа повишено къде да купя количество въглехидрати. За пример. 250 г поръчка бяло месо с гарнитура FormExplode аптека (100 г ориз, 500 г картофи 200 г хляб). аз ви една тайна: често след тежка тренировка големи мускулни групи ти си един! Опитвам се на тренировки и да се срещнат със своите любими мамят

От тези един-два пъти в седмицата може да ви помогне само, защото в тези тренировки разход на енергия е огромен, и какво ще бъде тялото се връща в нормално състояние и да му даде достатъчно енергия за растеж, бързото хранене е идеална топлинна бомба!

Стигаме до последния прием на храна. Това е много важен и трябва да съдържа продукти, които постепенно се усвоява като дава на тялото ни енергия и необходимите аминокиселини през цялата нощ. Нискомаслено сирене, казеин, ядки… ще ви зареди с енергия и необходимите минерални вещества, за подобряване на съня и пуснете хормони.

FormExplode -50%

Сега, когато сме преминали през няколко основни неща, които ние ще направим едно копие на програмата. Натиснете повече аспекти, които влияят на нашите успехи. С  въвеждане на добавки, подготовка за мотивация.

Консумация на калории

Средния разход на калории за възрастни мъже 85 кг е 2500 калории. Тялото трябва да се въведе в състояние на анаболизъм (увеличаване на мускулната маса) и за да се постигне това, е необходимо винаги да бъде в, съответно, е нужно на ден да влезете 500-1000 калории повече, това означава, че дневния прием на калории за оптимално развитие трябва да се движат около 3000-3500 ккал! www.FormExplode.bg

FormExplode българия, original

Това е FormExplode българия първата програма, диета, които original с течение на времето трябва да се променят, или bulgaria увеличаване на приема на хранителни FormExplode българия вещества. Специално внимание bulgaria трябва да се обърне на храненето около тренировката и храната след тренировка с течение на времето, за да добавите повече въглехидрати. Както вече казахме, не се колебайте награда и поставяне на някои заведения за бързо хранене (пица, хамбургери,лазаня,..), един-2 пъти в седмицата, ако тренировката е с висока интензивност и на друго ниво.

Тъй като ние знаем, че сме на прав път?

Прилагането на този режим на хранене тялото ни трябва да започне да расте оптимално, повече от 0,5-1 кг на седмица в началото. Всичко зависи от вида на обмяната на веществата (екто, мезо и ендо), а с течение на времето, ако апартамент хранене.

FormExplode -50%

Добавки

Добавки играят важна роля за спортисти. Просто преди много, много трудно да се въведе достатъчно хранителни вещества в продължение на деня, или просто не е в това енергийно ниво в този ден тук всъщност показват, че те са полезни част от арсенала на всеки.

В личен план, но и повечето от клиентите ми използват няколко вида добавки, това са основните връзки, които се ползват и са много доволни от крайните резултати.

Висококачествени витамин – и минерални продукти, също могат да бъдат важен фактор, който ще повлияе на крайния резултат, което означава, че качеството на резултатите. Активните спортисти на по-големи количества има недостиг на минерали, особено цинк и магнезий. Прием на цинк и магнезий за сън доказано, че влияе върху качеството на възпроизвеждане, както и да имат предвид; те се увеличават, когато  в периода след тренировка, а не на самото обучение. www.FormExplode.bg

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here