Pro Engine Ultra мнения, цена, отзиви, форум, българия, коментари, добавка

0
5/5 - (1 vote)

Pro-Engine-Ultra-мнения,-цена,-отзиви,-форум,-българия,-коментари,-добавкаТрябва ли да затопля се двигателя на автомобила, преди да предприемете пътуването си? Основните аргументи на онези, които твърди, че загряване на двигателя е излишно, че по този начин ненужно изразходва гориво, увеличава се замърсяването на околната среда (изследвания, 2009. показа, че работата на автомобилните двигатели на продукти 1,6% от общите емисии на газове, отговорни за глобалното затопляне).

Почти всички знаят правилото, че през зимата, двигателят трябва да се „затопли“, най-малко десет минути преди полета. Някои поставят под въпрос, твърдейки, че става въпрос не от време на време стари автомобили, а някои и по-нататък първата утринна активност седалка в кола, която работи на. Кой е прав? прочети повече: www.ProEngineUltra.bg

Специална цена -50%

Pro Engine Ultra добавка, как се приема, как се използва

Основните добавка аргументи как се приема на онези, които добавка твърди, че как се приема загряване на как се използва двигателя е излишно, че как се използва по този начин ненужно изразходва гориво, увеличава се замърсяването на околната среда (изследвания, 2009. показа, че работата на автомобилните двигатели на продукти 1,6% от общите емисии на газове, отговорни за глобалното затопляне) и автомобили с директно впръскване просто не трябва да бъде гореща, за да функционира правилно.

Това, разбира се, работата на множество компютри в колата, трябва да може да контролира на студен двигател е много по-добре и може да се каже, че единственият резултат от работа на преобразуване на гориво, отработени газове.

Специална цена -50%

От друга страна, това е само част от това, което се случва вътре в двигателя на колата, когато е студено. При ниски температури маслото се държи по такъв начин, че сгущается и се провежда в най-долната част на картера. Поради това масло не само далеч от механични части, които трябва да се смазват, но и пътят към него е много удобно, защото помпа има за задача да достави масло, което дремучесть е нараснал драстично, поради ниска температура. Може да се каже, че когато двигателят, в първите минути работи без лубрикант. Недостатък на смазване е основната причина за „износване“ на движещи се части на двигателя.

От гореизложеното е лесно да се заключи, че особено през зимата, е по-мъдро да изчака няколко минути, преди да започнете да шофирате. По този начин необходимите течности преминават през цилиндъра, и за смазване на части, където е необходимо. Определено трябва да се избягва рязкото ускорения и с високи. По този начин двигателят ще постигане на работна температура. www.ProEngineUltra.bg

Pro Engine Ultra мнения – форум, коментари, отзиви

На форум къси коментари разстояния, форум като отзиви смърт коментари за отзиви вашия форум автомобил! Често коментари се случва, отзиви че на мнения машината в магазини, сергии, мнения защото не ходи? Това може да ви мнения струва скъпо, защото двигател, който по време на движението не достига работна температура заплашени от сериозни повреди.

 

На няколко минути път с кола от сто метра, в „само за да си купя нещо сладко“ стил оставя двигател. Това за себе си дърпа сериозни последици – влага не достига, се изпарява и се смесва с масло, се образуват отлагания на замърсявания на клапан система за рециклиране ДВ, a…

Специална цена -50%

 

Заплахи много. След известно време се образува филм върху капака до масло. Изглежда безвреден, но това вече е сериозен момент, в който маслото започва да губи своите свойства и трябва да бъде под спешно да се замени, пише.

Още една опасност на този вид езда и смесване на масло и гориво. За съжаление, в този случай не настъпва промяна в масло, които могат да се видят с невъоръжено око. Обаче, и тук има малка уловка. Г-скоби за измерване или още по-добре махнете малко масло с нея и пръстите на г-н. Ако не чувствате миризмата на гориво, всичко е наред.

 

В крайна сметка, по-добре да се контролира температурата на двигателя индикатор (ако имате такава). От двигателя, който достига температура, влага се изпарява,така че е ясно, че в колите, които карат на къси разстояния това не се случва в тях с течение на времето се натрупва все по-голямо количество вода и гориво в картере. www.ProEngineUltra.bg

Pro Engine Ultra цена

Моторното цена масло бързо губи своите цена свойства, не може да изпълнява своите цена функции и в крайна сметка идва и до повреда на двигателя. Този проблем може да бъде още по-сериозни.

 

По-специално, по-стари двигатели Volkswagen (1.0 и 1.4 с четири цилиндъра) в резултат на грешки в дизайна, кондензация, в канали, което води до повреда в масло и двигател.

Специална цена -50%

Решението е просто – трябва да се избягва, доколкото е възможно, пътувания на къси разстояния и намаляване на интервала за смяна на маслото.

Също така, проверете сервизен център или в инструкциите приети от много производители се препоръчва специална скала, качеството и честотата на смяна на масло за автомобили, които карат на къси разстояния. Разбира се, че маслото трябва редовно да се контролира.

По време на контрол трябва да се счита, че нивото на маслото е по-високо-добър знак, че в него се случва смесване на вода и на гориво.

 

Последиците от каране на къси разстояния:

  • Горивото се смесва с масло. имоти намалява, лагерите бързо, обикновено
  • Докато двигателят е студен, част на гориво от горивната камера попада в картер
  • Във връзка с повишаването на кондензация на вода в масло се образува пяна
  • Гориво в маслото може да доведе до повреда на катализатора

Не съхранявайте вашия автомобил: 6 мита за, които струват много пари. Повечето от нас автомобили като нещо между част от всекидневния живот и суицидни всеки бит може да се взривят. www.ProEngineUltra.bg

Pro Engine Ultra поръчка, къде да купя

Това поръчка е така, къде да купя защото ние поръчка всички знаем, че това е само въпрос на време, докато нещо неприятно, не се развалят, а на нас ни се пише лошо. така, както са многобройни предписания за поведението на животните на четирите колела, която се предава от поколение на поколение, е на стойност мъдростта на предците си, с помощта на които можем да колкото се може по-далеч от нашето чантата си.

Единственият проблем е, че голяма част от тези съвети, в най-добрия случай е остаряла, а в най-лошия случай-само създава допълнителни загуби. Маслото трябва да се промени, но не е задължителн.

Специална цена -50%

Смяна на маслото на всеки 5000 мили

Мит – че колкото се може повече да се удължи живота на вашия двигател, трябва да се сменя масло и филтър на всеки 5000 км. А след това, те трябва да поиска милостиня и молитви към боговете на катастрофата, за да ги че на нашата кола.

Реалността е Увереност в това, че маслото трябва да се сменя на всеки 5000 мили, толкова широко, че дори и да си сайт – как да го! Това убеждение има своите още през седемдесетте години, когато технологията на маслото е все още в начален стадий, докато двигателят не е работил по прост и контролирана среда, както е сега. Но в продължение на десетилетия технологии са толкова напреднали, че и експлоатационен живот на маслото в колата си сега, е много повече, отколкото тези от 5000 километра.

Защо досега ние се придържаме към това. Защото, разбира се, никой нищо не каза производители на масла. И бедните, нейв компаниите, в своето неведение все още ‘препоръчвам’ смяна на маслото на всеки 5000 мили, въпреки факта, че вече много години продажба на синтетични масла, които без проблеми живеят и 25000 километра. www.ProEngineUltra.bg

Pro Engine Ultra българия, original

Разбира original се, сменя българия на всеки bulgaria 5000 мили не bulgaria се навреди българия на колата, а не да се променя на всеки 2000, или на всеки 1000 мили. А може би просто маркуч закрепете резервоара, от която през цялото време в колата на тънка струйка прясното масло.

Колко би тогава често трябва да се сменя масло? Толкова, колкото производителят на двигателя на колата се казва. За повечето автомобили произведени през последните десет години-това е повече от 12000 километра, но може и да е така, до 30 000.

А някои хора продават автомобил, преди те да достигнат тази цифра.

Двигателят ще загрява повече, ако веднага леко се движат от него, го оставете да работи на: АФ

Специална цена -50%

Загряване на двигателя, преди да отидеш

Мит – всеки път, Когато включаешь двигател, особено когато навън е студено, трябва да го затопли до нормална температура, в противен случай ще се взривят. Или така.

Реалност, Докато не нажмешь на педала на газта през цялото време до самия край, можете да отидат, тъй като само след завъртане на ключа. Мит е ясно произход: в различни части на двигателя и масло, имате нужда от нещо време не, преди да започне да работи на пълна мощност. Но, ако си двигател в трябва ще му трябва много повече време, за да се затопли, така че, в края на краищата, ще бъде много по-разход се дължи на студен старт, така че, колкото веднага леко главата. www.ProEngineUltra.bg

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here